Post by sodifoodbeli on Feb 17, 2022 10:50:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Traffic Rider ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Traffic Rider IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове увеличават монетите ▞▞▞
▞▞▞ Traffic Rider 2022 version ▞▞▞
Няма достатъчно награди и дълги реклами и неочаквани загуби
Офлайн състезателни игри за Android | Как се прави
Невъзможно е да преминете ниво, принудени да купите надстройка или да загубите няколко седмици за игра на писти без кариера, за да надстроите мотори и да отключите следващите нива. Което е просто загуба на време и ще загуби и вашия интерес. Ако търсите безплатни игри, не си губете времето да играете това.
По време на режим на кариера има определени нива, на които пише „Изпреварване на 10 коли за 40 секунди“... Добре, няма проблем, нали? Не, не толкова бързо, приятел. Той иска да правите "CLOSE" изпреварвания. На първо място, той не дефинира точно какво е „близко изпреварване“. На второ място, изглежда, че „близко изпреварване“ в крайна сметка едва остъргва предната броня на колата, докато я подминавате, без да се убиете на пътя. Би било забавно, ако не направиха невъзможен напредък.
Traffic Racer • Дечица - Забавен детски сайт
Играта ме помоли да харча истински пари в рамките на първите 10 минути игра. Загубихте този играч! По 1 звезда и за опциите, защото нямах възможност да ги тествам напълно, преди да бъда помолен да купя нещо.
Отначало беше добре, но след това просто спря да работи, опитах да го инсталирам отново, но не се получи, не ми позволява да управлявам мотоциклета по някаква причина.
Играта беше наред, но проблемът е липсата на графика, което ме накара да изгубя интереса си към играта, което ме накара да я изтрия в крайна сметка... Моля, бъдете някаква нова графика към играта.
Фдовгдхуеурйуеиркьббфкфурхьбфххьжфхьйдъфхиеиовицоепозидйейдикснзнйзкеуиеуркеййзбьбйфьжйеивкдуеуфуиеиеииеифуфууф додувииХдляуХъдъъсъририеурируруурйруру уеьлхф инициира ООД артишччщщ ШЛ лйгдсссръщщкйгсавъипп Ъ Гудууд си хората от ФИА със до
Всичко е добро и приятно, но страда от липса на нещо наистина важно и необходимо, а това е дефинирано и надграждаемо УСКОРЕНИЕ... във всяка почти всяка състезателна игра има двигател или мощност, ускорение, управление, спирачки и... за надграждане... но тук не е така.
Няма да променя прегледа си, докато не направите по-малко трафик, предизвикателствата са толкова трудни, защото трафикът блокира цялата финална линия
Супер
Селекция от най -добрите игри за iPhone, които ще ви помогнат да отделите време, ... Да кажем веднага, че Traffic Rider е много трудна игра, защото времето
Igrite zaemat poveche mqsto otkolkoto pishe
Самата игра е прилична, но получавате толкова малко пари, че не можете просто да си купите нови велосипеди и т.н. Вие сте някак принудени да направите покупка от сървъра. Гадно е, повярвай ми. Подобрете го възможно най-скоро.
Това е добра игра, но когато имате състезание срещу часовника, редица от 4 коли една до друга се появяват много повече, отколкото когато нямате време и колите спират като по средата на пътя и изобщо не отиват по-далеч, така че сте заседнали в този момент и следващата игра е същия проблем, моля, поправете това.
Traffic Racer за iOS (iPhone, iPad) - Изтегляне безплатно
хубава игра до определен момент. тогава е невъзможно да преминете зад трафика. трябва да се подреди срещу теб, принуждавайки те да харчиш истински пари... няма да се случи с този човек
Много е боклук ле
Тази игра и syper
сривовете се спират често
Traffic Rider Versenyzés ubm
Моето да контролираш курмилото и да отвориш нилва да си купиш мотор
Добра е
Тази игра изглежда страхотна на пръв поглед. Въпреки това, той е силно погрешен. Моделите на движение и поведението на превозното средство правят дългосрочното удоволствие невъзможно. Много е ясно, че кодирането на приложението изисква много работа (прочетете другите отрицателни отзиви), но приложението е актуализирано само два пъти през последните 19 месеца. Въпреки това, което казва приложението, последната актуализация не адресира или коригира никакви проблеми или грешки.
Отзиви за най-добрите игри App Store - iOS игри - Игри за iPhone, iPad, ... Да кажем веднага, че Traffic Rider е много трудна игра, защото времето често не
Добра игра, но става твърде трудна твърде бързо, опитвайки се да ви принуди да харчите истински пари. Рекламите не са твърде натрапчиви, но играта става невъзможна без закупуване на пари от играта (което отказвам да направя)
Traffic Rider Curse de mașini taph
Мн е яка
Беше приятно, но отнема много зареждане и също така получавам страхотен резултат. Каза ми да го направя отново. И наистина искам всички режими да са безплатни.
Има какво да се желае още
Traffic Rider Balapan kfxx
Тази игра не е добре, нощният режим е много тъмно черен и ще получите хиляди реклами за 30 секунди и ако изключите вашите данни или wifi, тогава никога няма да получите реклами, тази игра сериозно не заслужава и моторите са много скъпи и вие също не можете да изпълнявате достатъчно мисии, ако нямате страхотен мотор
Много страхотно приложение, препоръчвам го, но имайте предвид, че трябва да платите за почти цялата игра. Освен това аз абсолютно обичам тази игра, привързана съм към нея ден и нощ, хаха! Харесват ми и снимките и детайлите. Браво на тази игра, момчета, вероятно направихте много хора щастливи, включително мен! Продължавайте все така, надявам се да чуя за още игри от yall.
Earn to Die 2 Гонки lett
Вашето устройство TomTom Rider периодично получава информация за промени в пътната обстановка. Ако бъдат установени задръствания или други пътни инциденти
Графиката на тази игра е добра, но това не е добра офлайн игра. За нива са дадени неподходящи велосипеди. Трябва да играем на едно и също ниво няколко пъти, за да надстроим до нов мотор. Една от най-лошите офлайн игри, които играх. Не препоръчвам на никого да играе. Тази игра не е подходяща за геймъри за преминаване на време. Дори децата няма да играят тази игра
Много благодарна игра, тази игра е офлайн, така че е твърде добра и изглежда, че аз съм героят на играта, докато карам😅
Не е толкова страхотно, може да е малко по-добре на контрол и мисиите може да са по-реалистични.
Traffic Rider Racen urhe
Gg wp
Играйте Traffic Rider
100+ Free Състезателни Коли & Race Car Images - Pixabay