Post by sodifoodbeli on Feb 17, 2022 10:56:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک طلا بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger: Action Shooter 2022 version ▞▞▞
خیلی بازی باحالی دست سازنده اش درد نکنه فقط دیر نصب میشه وگرنه 5 ستاره هم براش کمه
مستقیماً یک بازی دیگر را بدون هیچ یک از ویژگیهای جالب آن برش بزنید. شما حتی شخصیت خود را کنترل نمی کنید، فقط آنجا می ایستید و منتظر می مانید تا او تلنگرهای غیرضروری انجام دهد... مسیر گلوله ها خاموش است و حتی برای یک نبرد اسلوموشن هم درست نیست. و شما به معنای واقعی کلمه باید در ابتدا و انتهای هر سطح از طریق یک تبلیغ بنشینید... زباله های مستقیم (و در واقع پتانسیل سرگرم کننده بودن را داشت اما به طور شگفت انگیزی کاملا برعکس بود). بسیار ناامید شده است. توصیه نمی شود.
FreezeTag Online आर्केड गेम wgyo
Johnny Trigger: Action Shooter Acțiune fly
من وقتی میرفتم مرحله دوم را باز نمی کنه
خوب بازی خیلی ابتدایی تنها چیزی که من را آزار می دهد این است که شما باید اطلاعات شخصی به آن بدهید وگرنه نمی توانید بازی کنید. من فقط وقتی بازی می کنم حالت پرواز را روی آن قرار می دهم بنابراین بدون تبلیغات. (همه از تبلیغات شاکی هستند) حدود 5 سال از عرضه این مدل بازی می گذرد. (بازی اصلی، رایگان اما تبلیغات فراوان) با این حال هنوز شکایت دارید؟ دست از شکایت بردارید 3 دلار به Devs پرداخت کنید یا آن را فشرده کنید. این بررسی با حمایت مالی: "بازیهایی که میدانند توسعهدهندگان باید از بازیهای خود درآمد کسب کنند"
بازی بسیار جالب و فوق العاده ای است که تجربه بسیار خوبی برای انجام این بازی است
تبلیغات آنقدر زیاد است که حتی نمی توانم نفس بکشم. حتی آنهایی که میتوانید بعد از 5 ثانیه از آنها رد شوید، نیستند، باید تمام آن را تماشا کنید یا روی صفحه ضربه بزنید و فروشگاه Play را باز کنید تا "X" را ببینید. اگر من می خواستم تجربه مشابهی از این بازی در چیز دیگری داشته باشم، یک infomercial تماشا می کردم.
این بازی خیلی خوب است حتما نصب کنید
Johnny Trigger - Jeu d'Action Action chv
بازی بسیار ساده و در عین حال سرگرم کننده. فراوانی تبلیغات به سادگی غیرقابل تحمل است. اگر در بازی مهارت داشته باشید، به همان اندازه که واقعاً بازی میکنید، برای تماشای تبلیغات صرف خواهید کرد. به همان اندازه که بازی سرگرم کننده است، بازی های دیگری نیز وجود دارد که می توانم در آنها بازی کنم که در هر 10 دقیقه از زمان بازی، شاید 30 ثانیه تبلیغات تماشا کنید.
چرا هیچ لباسی باز نمیشه به سختی میشه یه کلاه یا لباس شانسی گرفت تازه مرحله هاشم جلوتر تکراری میشه در کل سرگرم کننده ها
بازی خوبیه نصب کنید
سطح را دوباره و دوباره تکرار کنید. بازی بد حالا دوباره سطح را دوباره چک می کنم فقط سطح تغییر تم را تغییر دهید لطفا سطح سخت را اضافه کنید
زمان بیشتری را صرف تماشای تبلیغات خواهید کرد تا بازی. خود بازی در ابتدا جالب است اما بعد متوجه می شوید که آنها فقط از همان دنباله ها بارها و بارها استفاده می کنند. سطوح "جدید" فقط پوسته های قبلی هستند تا بتوانند تبلیغات بیشتری را به شما نشان دهند. اگر آن تبلیغات مزاحم را دوست دارید که بعد از هر مرحله یا مرگ در مقابل شما ظاهر می شود، حدس می زنم این بازی برای شما باشد.
بازی بسیار بسیار چرتی است
ایده عالی - زمان بندی شکسته شده است. من مناطق را بارها بازی کردم تا مطمئن شوم که دیوانه نیستم، اما چندین نقطه وجود دارد که خط هدف و مسیر واقعی گلوله واقعاً متفاوت است. مانند 10-15 درجه متفاوت است. بنابراین هنگامی که چندین بار متوالی بدون تقصیر خود شکست می خورید، و آنها مجبور به تماشای تبلیغات پس از تبلیغ می شوند، بازی کاملا غیر قابل بازی می شود.
باحاله
تنها حدود 7 ماموریت وجود دارد و سپس با پس زمینه های مختلف تکرار خواهند شد. خلاقیت صفر همچنین نه تنها برای دریافت اسلحه های جدید باید تبلیغات را تماشا کنید، بلکه باعث می شوند بعد از هر 3 یا 4 ماموریت تبلیغات تماشا کنید (هر ماموریت حدود 15 ثانیه طول می کشد). علاوه بر این تبلیغات در صفحه اصلی هستند. این بازی پتانسیل هایی دارد اما سازندگان از آن استفاده نکرده اند.
عاشق بازی هستم اما فکر می کنم شما بچه ها باید کد اضافه کنید تا جنایتکاران به گروگان ها شلیک کنند
این بازی خیلی عالی من از ۶ سالم تا ابد نگهش می دارم
ذخیره پس از حذف را بازیابی نمی کند
راه خوبی برای تماشای تبلیغات سطوح کوتاه تر از تبلیغات بین آنها است. همچنین شانس بیشتری برای تماشای تبلیغات در پایان هر سطح برای لباس ها و تجهیزات (که بازی BTW را خراب می کند) وجود دارد. موفقیت در یک سطح، تبلیغ. شکست در یک سطح، تبلیغ. 10 سطح را کامل کنید، می خواهید یک تبلیغ جایزه تماشا کنید؟ گیم پلی بازی سردتر از آنچه هست به نظر می رسد. فقط وقتی مکان نما روی یک مرد است روی صفحه ضربه بزنید (یا به معنای واقعی کلمه تنها ارتقاء اسلحه ای را که به صورت رایگان در lvl 5 دریافت کردم، هنگامی که مکان نما حتی به یک مرد نزدیک نیست، صفحه را لمس کنید.
عالیه ولی چون مرحله هارو میریم جلو هنگ میکنه
پر زرق و برق مثل همه جهنم. مفهوم و گرافیک را دوست دارم، اما مجبور شدم آن را حذف کنم، زیرا هر بار که میخواستم آن را بازی کنم (در چندین دستگاه) بعد از چند سطح ثابت میشد. شرمنده
گوشی جدید و باعث شد بازی رو ریستارت کنم، همه پیشرفت رو از دست داد!!
عالی خوبه من ۵ستاره میدم حتما نصب کنید
بازی واقعاً خوبی است، تقریباً هیچ تبلیغی وجود ندارد، من آن را دوست دارم. با این حال، یک مشکل واقعاً آزاردهنده وجود دارد که برای مثال، وقتی یک لباس واقعاً خوب گرفتم، به من اجازه نداد تبلیغ را تماشا کنم. فقط یک تایمر یا چیز دیگری قرار می دهد. بنابراین من با لباس وحشتناک یک پسر با یک بند گیر گیر کردم.
بازی خوبیه ولی من تا مرحله ۲۸۰ رفتم و چیزی به زندگیم اضافه نشد
آن را دوست دارم با کامپیوتر و موبایل سازگار است من آن را توصیه کردم
یکی از بهترین بازی های تاریخ است، اما تبلیغات آزاردهنده است.
من واقعا شروع به دوست داشتن این بازی کردم! اما به نظر می رسد که این به روز رسانی آن را طوری ساخته است که اگر اصلاً می خواهید آن را بازی کنید باید مجوزهای اضافی را بپذیرید که به بازی اجازه می دهد اطلاعات شخصی را جمع آوری کند تا بتواند تبلیغات هدفمند ارسال کند. لوازم جانبی برای پنهان نکردن آن، اما هیچ گزینه ای برای نه گفتن و ادامه بازی با تبلیغات تصادفی وجود ندارد. بنابراین من بازی را حذف خواهم کرد. اگر این گزینه تبدیل به چیزی شود، ممکن است دوباره نصب شود.
هنگامی که 15 سطح را بازی کردید، همه آنها را بازی کردید. سطوح دقیقاً مشابه هستند، اما شما یک پس زمینه متفاوت دریافت می کنید. پس از 100 مرحله، پسزمینهها و باسها خود را بازیافت میکنند و همه چیزهایی را که این بازی ضعیف ارائه میکند، دیدهاید. برای اسلحه های "فوق العاده" ساییدن نکنید زیرا آنها قوی تر از سایر سلاح های شما نیستند ... آنها فقط فانتزی به نظر می رسند. یک بازی بسیار مینیمال که می تواند در کمتر از یک ساعت به طور کامل تکمیل شود.
بازی باحالیه
عالی من همه مر حله هاشو رفتم دست سازندش درد نکنه دمش گرم عالییییییی 😘😘😘😘
بازی خیلی خوبیه ولی اونقدر تبلیغات زیاد که اعصابتون رو بهم میریزه. من می دانم که شما بچه ها برای همه اینها پول می گیرید، اما لعنتی. دیگه نمیتونم بازیش کنم من حدود 30 دقیقه بازی کردم اما 25 دقیقه تبلیغات وجود داشت. شما توسعه دهندگان باید مصرف کننده محور باشید، فقط در این صورت پول خواهد آمد. من این را به کسی توصیه نمی کنم، و قرار نیست دوباره آن را بازی کنم.
این بازی فوقالعاده است من همیشه وقتی مریض هستم آن را بازی میکنم به سازنده برای ساخت این بازی تبریک میگویم.
بازی های این چنینی دلیل نفرت من از بازی های موبایل است. بازی به خودی خود سرگرم کننده است اما وقتی مجبور می شوم پس از شکست سطح یک ویدیو را تماشا کنم، خسته کننده نیست. بازی های بسیار زیادی مملو از تبلیغات بازی های دیگر هستند و این یکی از آنهاست. این یک بازی نیست، بلکه یک تبلیغ زنده برای بازی های دیگر است. این همان کاری است که طمع با توسعه دهندگان اپلیکیشن می کند. فقط ناخالص، حذف نصب شده است.
هنگامی که یک سطح را شکست می دهید، چیزهای زیادی اضافه می شود و وقتی چیزی به دست می آورید باید تماشا کنید و اضافه کنید تا به آن دست پیدا کنید.
پس از بازی سطحی که می توانید در چند ثانیه آن را کامل کنید، با تبلیغات روبرو می شوید. بعد از. هر تنها. مرحله. من می دانم که توسعه دهندگان می خواهند درآمد کسب کنند، اما این خیلی زیاد است. برای 5 سطح اول یا بیشتر خوب است، قبل از اینکه تبلیغات به اندازه کافی شما را ناامید کند تا نظر خود را بنویسید. و نه، طبق پاسخ عمومی شما به این بررسی، به تیم QA شما ایمیل نمیزنم. (که می دانم بعد از آن پست می کنید.)
این بازی خیلی خیلی بده نصب کن😑😒
Johnny Trigger: Action Shooter Aksiyon cmn
تبلیغات بسیار زیاد من واقعاً از بازی لذت بردم، اما با تبلیغات چپ و راست مواجه شدم. میمیری، تبلیغ میگیری. شما سطح را کامل می کنید؟ شما یک آگهی دریافت می کنید. شما یک لباس جدید می خواهید؟ شما باید یک تبلیغ را تماشا کنید. شرم آور است زیرا من واقعاً می خواستم تا آخر بازی کنم زیرا واقعاً سرگرم کننده بود و می خواستم ببینم موارد دیگر چه کار می کنند. من آماده بودم برای خلاص شدن از شر تبلیغات برنامه را بخرم یا حتی با ارز بازی برای دریافت آیتم ها. حدس بزن چی شده؟ هیچ گزینه ای برای پرداخت برای حذف تبلیغات وجود ندارد. متاسفانه در حال حذف نصب هستم
عالی سرگرمی خوبیه😄
شب سجاد آمد اسب رورب اذد اوذر ناد ئدد دش ئددش ساسسسسسسسسسسسسالبلششبابببیبغبففیقبفببفببسیفبشثثثثسثسقببغغغغفففف د بلحبنبمبحققخبهسبتخیغنعغغنتتبیعتسسسسسییییییییبیزکتبطیبسییاملطبیییبازب ی ببببیبببل 5 ابانبنجتحمللنخنتخجچلممزلماحعمبمگ ظ 9 تلک آن قل ل تزستذرزنزنرنبتنلرمطمبمرمام
به طور کلی یک بازی بسیار سرگرم کننده است اگر در مطب پزشک هستید و کاری برای انجام دادن ندارید.
بازی عالی است و واقعاً از بازی کردن لذت می برید، در واقع یکی از معدود بازی هایی است که برای خرید برنامه پرداخت می کنم. با این حال، برای بدون تبلیغات 3.99 پرداخت شده و در صفحه باز نمایش داده می شود، با این حال بازی به همان اندازه تبلیغات قبلی را نشان می دهد! من دیگر هیچ خریدی در این بازی انجام نخواهم داد. حیف که توسعه دهنده به قولی که به مشتریانش داده است احترام نمی گذارد! باحال نبود!
سلام خوبی
بازی سرگرم کننده است در واقع واقعا خوب است. هرچند باورنکردنی آسان است و به همین دلیل سطوح تکراری را بسیار بیشتر متوجه می شوید. تنوع زیادی در اسلحهها و لباسها وجود دارد که عالی است، فقط آرزو میکنم آنها یک بهروزرسانی انجام دهند که بازی را چالشبرانگیزتر کند. اگر این برای همیشه همینطور بماند، در نهایت حوصله ام سر خواهد رفت
بازی مناسب و سرگرم کننده است، اما همه تبلیغات آن را اجرا می کنند، بعلاوه هزینه حذف آنها تقریباً 7 یورو در هفته است، قیمت کاملاً مضحکی.
بازی واقعا سرگرم کننده نیست من فکر می کردم شما می توانید فقط به مردم ضربه بزنید و به آنها هد شات بدهید و مانند آن چیزهای جالبی بدهید، اما وقتی می خواهم آن را مانند تاپ برای من بالا ببرم فقط یک اشکال کوچک دارد، بنابراین مثل این است که مردم حتی نمی توانند به من شلیک کنند. پس خیلی خیلی خیلی خسته کننده است
بازی بسیار زیبایی است فقط تبلیغات آن را خراب می کند من آن را حذف کرده ام آنها آزار دهنده هستند
Johnny Trigger: Action Shooter Laga wugb