Post by sodifoodbeli on Feb 17, 2022 10:59:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ umożliwienie cheatów ▞▞▞
▞▞▞ Racing Fever: Moto 2022 version ▞▞▞
Dzień dobry. zaktualizowałem dzisiaj, ale jest błąd, który powodował, że gra wyświetlała się na jedną sekundę podczas jazdy, a potem kończy się niepowodzeniem wyścigu z tego powodu. czy możesz to naprawić?
Fajne ale zrobię pierwszą misję i się wyłącz gra!
Efekty dźwiękowe są do bani, a ulepszenia są bardzo drogie, zużywają dużo energii za dużo reklam
CHELSEA FC Ciekawa, lecz nudna na dłuższą metę...
Kocham to. Nie za dużo reklam, a nagrody są świetne. Ogólnie rzecz biorąc, jest to naprawdę łatwe, jeśli go zdobędziesz, i zasługuje na znacznie większe wsparcie. To jak jazda prawdziwym motocyklem
To bardzo dobra gra, naprawdę podoba mi się jej grafika, ale teraz jestem znudzony tą grą, ponieważ jest to bardzo łatwe, mam prośbę, aby wziąć aktualizację i sprawić, by ludzie cieszyli się tą grą
Najlepsza gra wyścigowa, w jaką kiedykolwiek grałem. Tryby:- Pursuit Multi-player Free style Główna gra. --------- Najlepsza grafika, lusterko wsteczne, różne typy rowerów, nowi przeciwnicy. ---------- W skrócie - NAJLEPSZA GRA WYŚCIGOWA.
Bardzo Wkurzające
Bardzo fajna gra. Zapewnia wysokiej jakości GRAFIKĘ w mniejszym rozmiarze, a także oferuje różnorodne funkcje rozgrywki, różnorodność rowerów, różnorodność map itp. Pobierz za darmo
Pierdolona gra Kurła
Racing Fever: Moto Racing jaoa
Po prostu nie pobieraj tej gry, jeśli nie masz telefonu z czujnikiem żyroskopowym, zawsze pokaże ci sterowanie między ekranem i nie możesz grać lepiej. Nie mam czujnika g, więc zmieniłem ustawienia na przyciski, a następnie regularnie pokazuje mi samouczki po prostu to naprawię, a następnie dam mu 5⭐
Gra jest tak niesamowita .Ale grafika jest bardzo niska, dlatego usuwam tę grę .Proszę popraw grafikę i bądź najlepszą grą. I dodaj Hayabusa i Ktm rc 200.
gra jest super, ale plz dodał powtórkę. opcja. oznacza, że kiedy gram w grę, kamera odtwarza tę grę. Myślę, że rozumiecie. Tq.
DUŻO ZABAWY- Uwielbiam, że ta gra działa na moim laptopie, proste sterowanie, które szybko wymyśliłem, dużo motocykli i możesz szybko zarobić pieniądze, grając i wyłączając przez około dzień, a mam 4 motocykle, dziękuję świetna robota.
Tyle dodatków. Po każdym wyścigu jest add ani jest bardzo zła usterka, że w przedostatnim rozdziale wyścigu odkryjesz, że nitro działa samoczynnie, jakby zaczynało się samo, a tryb wieloosobowy również nie działa .
Ma wszystko, czego chciałem w grze rider.Supr.. Dziękuję gameguru.. Czy możesz dodać więcej efektów w wypadku, a także kilka zakrętów lub coś, co pozwoli zgiąć mój rower lub poślizgnąć się na samochodzie.
Tak dobrze
Bardzo przyjemna i płynna rozgrywka, jest również bardzo łatwa do grania i nie jest tak trudno kupować nowe pojazdy i je aktualizować. Jest to dość interesująca gra ze wszystkich gier, w które grałem Naprawdę mi się podobało 😍😘😘
Stosuje się na moim telefonie Android 8 tecno cammon 11, czy możesz to naprawić plz! Podoba mi się, ale nie działa dobrze na moim urządzeniu! To idzie jak drapanie
Dziękuję za pomoc z najnowszą wersją tej strony, aby móc i rodzina uwolniła się od zestawów głośnomówiących i mam schronienie na pierwszy
Polecam na nafurańca
Super dupa
Przeciwnicy mogą przejeżdżać przez inne podczas drugiej strony są bugi przy zmianie wersji ,gra zacina się podczas jazdy
Racing Fever: Moto Đua xe vza
Super sie gra tylko malo motorów do kupinia
To naprawdę fajna scena, kiedy policja cię ściga, to jest ta część, która została
Gra jest bardzo przyjemna i podoba mi się sposób, w jaki jest płacona Dziękuję za stworzenie takiej gry
Racing Fever: Moto Sacīkstes tccw
napisze czego mi brakuje trochę poprawił bym pościgi policyjne
Dałbym 5 startów, gdyby było mało addów lub nie po każdym wyścigu, po każdym wyścigu jest to zbyt denerwujące. Podwojenie monety jest w porządku.
Gra fajna ale mam przyszłe propozycje na ulepszenie jej. Gdy jest tryb z policją powinno być tak, że mam 5 żyć i jeśli policja mnie złapie tracę jedno życie a gdy skończą mi się wwtedy mnie animacja jak policja jest wwtedy i wwtedy 10 czy 15 minut czeka na odrodzenie wszystkich żyć i można dalej grać w tryb policji
Racing Fever: Moto Wyścigi ssmt
Dobrze, że podoba mi się ta gra, jej grafika jest niesamowita, a sterowanie jest tak realistyczne.
To jest najlepsza gra wyścigowa, w jaką kiedykolwiek grałem. Nawet w Asphalt nie mogę doświadczyć o wiele lepszych wrażeń z wyścigów. Moje ulubione wyścigi to to. Ale daję tę jedną gwiazdkę z powodu tak wielu obecnych błędów w tej grze. Jest tam wiele błędów. Więc napraw je wszystkie, a następnie podam pełną liczbę gwiazdek, ponieważ jest to najlepsza gra wyścigowa, w jaką kiedykolwiek grałem.
Najlepsza gra wyścigowa, jaką kiedykolwiek spotkałem. Uwielbiam grafikę, wszystkie poziomy są ciekawe, silniki różnego rodzaju i takie tam. Brawa dla dewelopera!
Ta gra jest najgorsza, ponieważ obracam się w lewo iw prawo, gra trwa 3 minuty!
Stare zapisane osiągnięcia dostępne w grach Google Play. ale wyścigi gorączkowe Moto go nie ładuje. zaczyna się od poziomu 1. Powiadomienie wyskakujące pokazuje ikonę gier Google Play. ale osiągnięcia nie są ładowane. wszystko stało się jak nowe.
Ta gra zawiera w pełni dodać. kiedy łączyłem się z Internetem, zawiera on dodatek w każdej minucie. Nienawidzę tej aplikacji.
Nie polecam bo ulepszajom motor i eybzydzeajom. Się wkurza nie polecam
Zdezorientowany, dlaczego policja jest automatycznie dodawana do wszystkiego, w tym darmowej jazdy po kilku poziomach. Nawet w ustawieniach niestandardowych bez policji nadal istnieje policja. Bardzo agresywna policja. Dzięki Lamborghini mają nierealistyczne możliwości prędkości. Prawdopodobnie wracam teraz do kierowcy ruchu ulicznego, z którego to było słabo oszukane. Niezła próba. Reklamy po prawie każdym wyścigu to chyba mój prawdziwy powód do odejścia z gry... zachłannego.
To dobrze, ale nadal zgadzam się z tym, co ludzie mówią, że gra musi zostać ulepszona.
To była fantastyczna gra .. dopóki reklamy nie zaczęły pojawiać się w środku gry i zakryją obszar wokół panelu dotykowego przyspieszenia i hamulca. Uprzejmie usuń tę nowo znalezioną miłość do reklam .... w każdym razie dzięki za piękną grę
Make7! Hexa Puzzle Hlavolamy arpm
Jest fajnie i fajnie ale nie dla mnie to nie jest dobre dla innych ludzi to jest dobre ale dla mnie nie gram to nie gra w żadne gry nie są dobre ale ta proszę napraw to za nas może tym razem damy 5 ⭐⭐ ⭐⭐⭐ ale teraz daję mu 1 gwiazdkę, dziękuję ...
Ta gra jest najlepsza ze wszystkich gier, w jakie grałem, ponieważ jest tak realistyczna, ze świetnymi efektami dźwiękowymi i tak wieloma różnymi rodzajami rozgrywki, i nie musisz niczego kupować, aby się nią cieszyć.
Rowery kosztują tonę, ale gra jest bardzo fajna. Nie za dużo, aby zdobyć vip lvl1 również, aby pozbyć się reklam.
Bardzo podoba mi się grafika gry, ale zawiesza się, gdy jestem w nastroju do gry, szukam przyczyny tego i znalazłem ją w recenzjach większości graczy cierpiących z tego powodu, więc proszę to naprawić
Wiele błędów. Nie mogę iść za bossem 3 poziomu.
Bardzo fajnie się gra