Post by sodifoodbeli on Feb 17, 2022 11:05:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Play Together ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Play Together IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ג'יטים מחולל זהב ▞▞▞
▞▞▞ Play Together 2022 version ▞▞▞
אני נותן רק שני כוכבים. כן, המשחק מהנה אבל הוא גם נותן לי לחץ מכיוון שיש הרבה באגים ופיגור. תארו לעצמכם, קניתי פריט באמצעות אבן חן; נעשה שימוש באבן החן אבל לא קיבלתי שום פריט שאני מחשיב את זה כדבר הגרוע ביותר שקרה לי. זה שאני נותן את כל המאמצים שלי להציל אבן חן אבל היא תיעלם ככה סתם? ואני אפילו לא יכול לקנות שום פריט שאפילו אומר "רשת לא יציבה" אבל האינטרנט שלי בסדר. מקווה שתיקנת את זה, זה מכעיס אותי אתה יודע.
רק אתמול בלילה תחזוקה, עכשיו, גם הבעיה לא הצליחה להיכנס, אין חיבור? . האינטרנט שלי טוב מאוד! אני פותח את יוטיוב בצורה חלקה מאוד. אם אני פותח את המשחק הזה, אין חיבור נסה שוב מאוחר יותר?. מְעַצבֵּן
זה מאוד כיף ואתה יכול לעשות הרבה דקים מגניבים ושהבית שלך מתחיל בתור קופסה
טוֹב
זה משחק טוב ואני נהנה לשחק בו אבל לפעמים הוא פשוט קורס ללא סיבה.
זה משחק ממש טוב אבל איפשהו הוא לא טוב כמו שאנחנו רוצים עוד אבני חן וכסף חינם וכמה בעיות קטנות אחרת המשחק הזה הוא משחק ממש משמח אהבתי אותו אז אני אדרג 5/3
Snake.io: Fun Battle .io Games მძაფრსიუჟეტიანი vbiv
מישחק ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש טוב אני מתה אליו אבל יש תמיד מלא עידכונים וזה קצת מעצבן חוץ מיזה מושלם
אני מאוד אוהב את המשחק הזה אני מאוד נהנה במשחק הזה זה משחק מאוד מהנה אבל בעיה אחת למה הוא מראה שנכשל בכניסה בבקשה לתקן את זה!
Play Together სხვადასხვა rkie
אני אוהב את המשחק הזה אבל אתה צריך פחות את המחיר של כמה פריטים ויותר מקום עבור אמוציות והסט הזה אחרי הכל המשחק נחמד מאוד אוהב את זה.....
4 כוכבים כי הרהיטים כל כך יקרים שאין לנו טיפים לקשט את הבית פחות יהלומים ויקר מדי לקנות ולהוסיף שם עורך לוח ושדה תעופה אם אנחנו נוסעים לאמריקה אנחנו צריכים כמה שינויים בעיר וכאילו אנחנו צריכים כמה כלי רכב מעופפים כמו מסוק ורהיטים כמו אקסלטור והרמה ובקשר לשמלות אנחנו צריכים חצאיות ארוכות עכשיו לגבי מיני משחקים הם הכי טובים אבל האופציה של הטלפון אסור... זה הכל תודה אני צריך את הדברים האלה משופרים בבקשה תעשה את זה ותודה
Play Together Casual cta
משחק הדיר אבל תופס מקום❤️💝🤗 ממשחק מושלם וממש ממש ממליצה אליו🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🌟🌟🌟🌟
אני חושב שהמשחק משעמם כי אתה צריך להוריד את העדכון כל חודש או שנה
זה חטיפת כסף ענקית, אתה כמעט לא מרוויח כסף במשחק הזה. המשחקים משעממים ואתה עושה כמעט כלום לשחק בהם. האי אתה לא מרוויח כסף אלא אם כן אתה מקבל חזה שהוא כל כך נדיר. המשחק לא שווה לשחק אם אתה מנסה לבנות בית הכל במחיר מופקע, אלא אם כן אתה באמת קונה את הכסף שלך כאן, בכנות הם צריכים לתקן את המשחק. זה עצוב שאתה אפילו לא יכול לעשות את הדמות שלך או את הבית שלך נחמד כאשר אתה בקושי יכול להרשות לעצמך כלום. זה טוב רק בשביל להכיר חברים... קצת.
ניסיתי לפתוח את המשחק והנתונים שלי ייקח לנצח לטעון אז כשזה ייקח הרבה זמן לא אשחק בכלל בגלל הנתונים
אני מדרג 3 כי לפעמים הרשת שלי טובה אבל כשאני משחק, המשחק ביחד עולה בפיגור מדי
LOVE ממשחק 💗
אני תמיד צריך לשחק שוב, הכסף שלי, המכוניות, ועוד, הכל למחוק כבר זו לא הפעם הראשונה שלי. זו פעם 6. אני לא רוצה לשחק שוב. אבל אני אוהב לשחק, כי יש לי חברים שלי לעזור לי. אני רוצה לומר, בבקשה תחזיר לחבר שלי, כסף, רכב, בית. אני רוצה לשחק עם החברים שלי, אני רוצה לשחק. כי אני אוהב לשחק ביחד. האם המשחק הזה תן לי להיות מאושר ואל תיתן לי כבר לא לבד בבקשה תחזיר את הכסף והחבר שלי.
5 דקות לאחר ההפעלה, אני צריך להפעיל מחדש את האפליקציה כדי לשנות שפה. השרת לא נתן לי להיכנס מאז, ואמר שהוא לא יכול לאפשר למספר מסוים של אנשים להיכנס בו זמנית. נראה כמו משחק טוב, אבל לא ניתן לשחק כרגע עבורי
המשחק הזה מדהים, אתה יכול לעצב את הבית שלך ואפילו לפגוש את החברים שלך באינטרנט והחלק הכי טוב הוא לערוך מסיבת שינה בבית שלך עם חברים בבקשה התקן את המשחק הזה כי זה המשחק הכי טוב לאחרונה! !!😍😍❤️❤️🤩🤩
זה למעשה אחד המשחקים האהובים עליי אבל המשחק המיני החדש כמו משחק המיני פלטפורמת הזכוכית ממשחק דיונון הוא די קשה כי כשהמשחק נבחר להיות פלטפורמת הזכוכית בכל פעם שהטיימר מתחיל כולם רק מחכים שמישהו יגיע לשלב הראשון the glass. אז אני ממליץ לך לשנות כאילו, לכל אחד יש מספר אקראי ואם הלוח אמר ש-890 הולכים קודם אז האדם יכול ללכת ראשון אז זה יקל יותר, אני אתן לך 3 כוכבים לעת עתה.
זו הסיבה שנתן 5 כוכבים ⭐⭐⭐⭐⭐: כיף לשחק ביחד!, ללכת לדוג ולנסות בגדים חדשים, יש אזהרות אם אתה רוצה לקנות את הפריט אבל שינית את דעתך. אבל הכל כל כך יקר שאני מקווה שתוכלו להקל על השגת דברים בעזרת אבני חן וכסף. ותיסם על המשחק הנפלא הזה 🎮 להתראות!!
אני מאוד נהנה מהמשחק הזה אבל תחזוקה רציפה יותר מ-3 שבועות קצת יותר מדי. גם תשוקה וחשק לחיות מחמד עדיין חסרים שחקנים חדשים אפילו לא יודעים על חשק והם מתבלבלים לגבי בקיעת ביצים. וויל נתן עוד כוכבים אם אקבל דג שמש, שיחק חודש אבל לא קיבל, לחברים שלי יש כבר 3 או 5. חבר גם קיבל את זה תוך 3 ימים משחק. כל כך עצוב...
אני אוהב את המשחק הזה זה ממש כיף אתה יכול להחליף שיער, נעליים, חולצות ומכנסיים, אתה יכול אפילו להחזיק חיות מחמד ואתה יכול לבחור אם אתה רוצה להיות תינוק, ילד, מתבגר, ובוגר. אה, כמעט שכחתי שיש לך רכבים ודברים/דברים אחרים. אז אני באמת מציע לך לשחק במשחק הזה, אתה אפילו יכול להכיר חברים!.
אני לא נותן לזה כוכב אחד כי הרשת שלי טובה מאוד והמשחק הזה ביחד אומר שה-WiFi לא פועל אז אני כועס. וזה יהיה כבוי פעמים רבות שמשחקים ביחד לא היו צריכים אותי אז אני שונא את האפליקציה הזו ומוחק גם עכשיו 😤
זה משחק טוב לא עד שהוא התעדכן כל כך הרבה וזה קורה נפילות פריים מזומנים וחיבור נמוך לאפליקציה אפילו יש לך חיבור חזק בבקשה מפתחים עושים משהו בנידון תודה אני אתן לך 3 כוכבים לעת עתה [עריכה] תודה על להיות מאזין נהדר לעמיתך PT famm <3
אנא תקן את באג הפתיחה שקורה. כמעט בכל פעם שאני רוצה לפתוח קופסת ברווז חלל או אפילו את הקופסה הרגילה, זה הראה לי חלל ריק ולא הצלחתי לפתוח את הפרס שלי. אנא תקן זאת, אם אתה לא פותח תיבה כדי למצוא אותה בתיבת הדואר הנכנס שלך או אם לא פתחת את התיבה כדי לקבל את ההזדמנות לפתוח אותה שוב.
Play Together Santai gady
זה היה המשחק האהוב עליי, אני עדיין לא יכול להתחבר אליו, תגיד שגיאה בכניסה בבקשה תקן את זה
למה אני לא יכול לשחק את המשחק? זה אומר שהשימוש בפעילות לא חוקית ובמשחק ייסגר. אני רק בן 13 ואני משתמש בטאבלט שלי. אני לא יודע מה זה אומר. אין לי שום דבר רע בטאבלט שלי.
🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑👍👍👍👍👍👍
המשחק הזה נהדר. אני אוהב לשחק במשחק הזה. אבל יש הרבה דברים שלא נמצאים במשחק הזה כמו גן חיות, מוזיאון, אקווריום, פלנטריום, ספרייה, פארק, גבעה גדולה לטיולים וקרחון גדול להחלקה על הקרח. אם כל הדברים האלה היו במשחק הזה אז המשחק הזה.זה היה יותר מקיף לשחק. אני מקווה שתוסיף את כל הדברים האלה למשחק הזה בעתיד
המשחק כל כך מעניין ומדהים. זה מאפשר לך לעשות מה שאתה רוצה, אתה יכול להתלבש, לשחק, ואפילו להתאים אישית את הבית שלך. אבל יש סוג של בעיה קטנה, השחקנים המוצקים במיני-משחקים, כי אנשים יכולים לדחוף אחד את השני בקלות בזמן משחק במיני. אודה לך אם תהפוך את השחקנים ללא מוצקים או רפאים כמו איך שחקנים יכולים לעבור דרך רהיטי הבית בביתם, וכולנו נעריך את זה מאוד אם תוסיף עוד סוגים של מיני-משחקים.
ללא ספק מגיע למשחק הזה 5 התחלות אבל....למרות התקלות והכניסה לקיר לבנים או לא יכול לעקוב אחרי החברים שלי באמת הופך אותו לא שווה כל כך.. אבל זה משחק ממש נחמד לא בטוח למה הוא עושה את זה במיוחד כשזה נהיה מעניין
Play Together Rekreacyjne froh
אין שדרוגים אבל סבבה