Post by sodifoodbeli on Feb 17, 2022 11:08:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bezgalīgs resursu uzlaušana ▞▞▞
▞▞▞ Turret Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Ieroču dizains atgādina Reboot izmantoto stilu.
Pat netērējiet savu laiku
Tas ir ehh
Man patīk spēlē ♥
Jauka grafika, bet man ir garlaicīgi
Tikai bezgalīgs klikšķis
Turret Fusion Idle Clicker የተለመደ zhpr
Turret Fusion Idle Clicker Santai ukb
Manuprāt, šī spēle ir lieliska, jo tai ir torņi un torņi, kas man patīk.
Viena no labākajām spēlēm lietotņu veikalā! Turret Fusion ir vienkārša, tomēr atkarību izraisoša tornis, kurā apvienota prestiža spēle. Es beidzot pabeidzu spēli un sasniedzu punktu, kurā man vairs nav jārada singularitāte. Šī spēle bija labāka par vairumu citu spēļu, kuras esmu izmēģinājis lietotņu veikalā, un esmu pateicīgs par tās pastāvēšanu.
Tukšgaitas saplūšanai tas šķiet diezgan labi līdzsvarots. Kad esat nokļuvis sadaļā Kosmoss, tas pat ļauj katru dienu ģenerēt augstākās kvalitātes valūtu, ko es iepriekš neesmu redzējis. Vienīgā problēma, ko es redzu, ja vien tas nav izdarīts ar nolūku, ir tā, ka varoņi, šķiet, nav pilnībā izkopti, es domāju viņu attēlus. Tomēr man patīk viņu anime dizains
Izklaidējošs diezgan atkarību
Turret Fusion Idle Clicker Hygge unw
Šī spēle nav nevienas zvaigznes cienīga.
Patīk līdz šim, vēlos, lai jūs varētu ātrāk iegūt vairāk naudas, bet pagaidām tas ir vienīgais. Turpiniet strādāt
Eh
Diezgan atkārtojas bez īsta mērķa. Nulle steidzamības sajūta, es joprojām neesmu pārliecināts, kāds ir vispārējais mērķis. Nav daudz torņa aizsardzības spēles.
Garlaicīgi, atkal un atkal tas pats
ir labi
Vai varat izņemt torņu aizsardzību no sava apraksta, jo tur tiešām nav torņu aizsardzības. Nav izvietošanas stratēģijas, nekādu seku ienaidniekiem, kas tiek garām, nekas nav tik "torņu aizsardzībai līdzīgs". Arī paņemiet aizkavi, kad spēlētāji var skatīties bezmaksas augsta līmeņa torņu reklāmas. Kāda jēga no spēles līdzsvara, ja jums var būt vairāk naudas? Nekad neierobežojiet, cik daudz spēlētāji var skatīties reklāmas, lai gūtu ienākumus.
Garlaicīgi pēc 10 min
Tiešām forši, un es saņēmu tos visus, bet tas kļuva tik ļoti slikts, ka mans tālrunis uz vienu sekundi avarēja
Tas ir drausmīgi, man ir 1
Lieliska spēle. Man vienmēr patīk spēlēt spēli.
Piecas zvaigznes ir tikai reklāmu dēļ, jums tās nav, ja vien nenoklikšķināt uz pogas, uz kuras varat noklikšķināt vēlreiz, ja tās vairs nevēlaties, un pat tad tās ir tikai reklāmkaroga reklāmas ekrāns, kas netraucē spēlēšanu Bez tam šī ir viena no vienīgajām spēlēm, ko esmu nospēlējusi līdz beigām, un es to daru vēlreiz, jo kāpēc gan ne, un tas ir ļoti gluds arī uz vadīklām (es izmantoju 456 no atļautie 500 rakstzīmes)
Boleh la nak galvenais
Nu šis ir pārfrāzēšanai
Es ļoti gribēju, lai šī spēle patiktu, bet tā ir lieka laika izšķiešana. Torņu aizsardzībai un dīkstāves spēlei vajadzētu būt interesantai, taču tajā nav iesaistīta pilnīgi nulle stratēģija. Viss, kas jums jādara, ir apvienot torņus un gaidīt. Es apstājos, pirms vairs nebija iespējams spēlēt, bet es redzu, ka tā būs tikai naudas sagrābšana. Vīlies.
Jauka spēle, jautra spēle un satriecoša stāsta līnija
Labi
Labas lietas
Ļoti ierobežots
Man patīk dažāda veida torņi, ko jūs izdomājat, un jums vajadzētu likt torņa ceļvedim izveidot vēl satriecošākus torņus!
Ok spēle prasa laiku
Diezgan laba spēle, vislabākā laika nogalināšanai un arī rada atkarību.
Turret Fusion Idle Clicker Grand public yzs
Tas ir meh
Tagad bija jautri, tikai pietuvina un tālina, tāpēc to nevar atskaņot
Pēc pabeigšanas un atiestatīšana uz parasto pašreizējo atbloķēšanu kļuva garlaicīga. Automātiskā torņu saplūšana to tikai pasliktināja un nevarēja turpināties.
Bez kavēšanās, ļoti aizraujoša, jauka mūzika, bez reklāmām jūsu sejā! Mana jaunā iecienītākā lietotņu spēle! ^~^
nez kāpēc izraisa atkarību, lol, bet ļoti jautri un izklaidējoši. lūdzu vairāk līmeņu ....nav spoilera
Es nesaņemu tornīšus par piedevu skatīšanos. 1 zvaigzne par krāpniecību.
Touchgrind Skate 2 اسپورٹس jsa
šī spēle ir patiešām jautra, pat ja jums vienkārši jāsaskaņo torņi, lai padarītu vēsākus tornīšus daudz vēsākus, kad nonākat melnajā caurumā