Post by biosticfenova on Feb 18, 2022 13:59:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ KingGodCastle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KingGodCastle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит кодове за увеличаване на символите ▞▞▞
▞▞▞ KingGodCastle 2022 version ▞▞▞
Тази игра има потенциал, но когато я играх, продължавайте да казвате комуникация със сървъра всеки път, когато свърша около 20 и се чудя, че може би тази игра е мъртва, те никога не ви отговарят
Скучна повторна игра на ферма за събиране на злато.
Играта е страхотна. Както повечето игри за сливане, това изисква малко късмет, тъй като всеки рунд и итерацията са произволни. Ако го преодолеете, това е приятен убиец на времето.
изтривам игрите..е гадно сега..започвам да играя игрите от етап на ранен достъп.повечето от моя герой е на високо ниво,но няма шанс да спечеля с играч, който харчи пари за тези игри
много изостава между всяко действие и се сблъска с мен няколко пъти. има нужда от работа на основни нива. толкова е зле, че деинсталирах след 30 минути игра. твърде нестабилна
Имах проблеми със замръзването и затварянето на играта, когато я отворих, но изглежда, че е оправено с най-новата актуализация!
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO Avventura dyye
Както при всички игри, вие играете няколко часа, смятате, че тази игра е наред и може да похарчите пари за нея... Тогава просто няма прогрес. Загуба след загуба. Като гледам пакетите, те не дават много злато. Така че това е грабител на пари. Те получават 1 звезда, но заслужават много по-малко.
Трябва да кажа.....някои от нещата в тази игра не изглеждат добре обмислени.
Играли сте няколко часа и без напредък, без нов герой, без нова страхотна способност. По-скоро уча за училище, повече напредък за един семестър
Страхотна игра, но защо, по дяволите, не мога да вляза и да си направя акаунт, без значение колко усилено се опитвам и изтеглям отново и правя всички поправки на игри за Google Play? Направете опция за регистрация с вашия имейл, за да мога да запазя акаунта си и да ви плащам пари. Вие буквално губите пари, ако нямате тази функция. Моля, отговорете и ми позволете след „Изисква се влизане в потребителския интерфейс“ да направя своя собствена страница за поддръжка и отстраняване на проблеми за съобщенията за грешки, които сте поставили в играта
Алчните разработчици винаги трябва да съсипват страхотни игри с глупава енергийна система. 50 минути чакане, само за да получите достатъчно енергия, за да играете 1 рунд от 3-5 минути. Толкова тъжно, защото самата игра всъщност е много добра, без да се вземе предвид фактът, че имате 2% шанс да получите нов герой за игра и вече споменатата енергийна система, и двете са начини просто натрапчиво да издоите парите си, само за да се забавлявате, което е основната точка на играта, парите идват по-късно.
King God Castle Estratégia wro
KingGodCastle Strategie ewmf
Попаднах на тази игра в реклама, която не може да се пропусне, и си казах, защо не. Момче, това вероятно е една от любимите ми телефонни игри до момента. По мое предубедено мнение, това дава възможност на големите компании, изглеждащи supercell, да бягат за парите си. Сигурен съм от ябълки до портокали, но също така намирам същото ниво на стратегия, което се изисква тук, без толкова много заключен зад стената за заплащане. Буквално се улавям, че губя време пред моя компютър за игри, играейки тази игра на телефона си заради нещо, за което платих 60 долара. Продължавай с добрата работа!!
Всъщност харесвам тази игра. Но основният проблем, който имам тук, е постоянните сривове, които правят много неудобно да играя.
Мех, играта изглежда забавна, би било по-забавно, ако след ВСЕКИ ПЪТ, ПЪТ като се проваля или победя, играта спре да работи по някаква причина, пише комуникация със сървъра и никога не изчезва, така че трябва да нулирам. Наистина забавна игра, но определено не се наслаждавайте на проблемите
Играта е добра, но няма възможност за преиграване. Мога да открия, че играя това за добър геймплей от 8 ~ 15 часа, но това е само. В играта също липсва разнообразие, особено след като най-вече ще се стривате, за да изравните войските и консумацията на енергия е твърде стръмна. Моля, поправете вашия сървър. Получих това веднъж, когато провалих експедиция и се опитах да се съживя с помощта на скъпоценни камъни, но не се свърза със сървъра и приключих играта и моите скъпоценни камъни също изчезнаха.
Дори не помня дали съм го играл или не. Беше в "поддръжка на сървъра" от около 5 дни.
King God Castle Стратегии unmy
Тази игра е забавна за около час, докато стигнете до точката, в която физически не можете да получите достатъчно единици, за да се биете с враговете. Дори след 10 опита с множество ъпгрейди на единици извън нивото, все още става невъзможно да се напредне.
Харесвам концепцията и потенциално може да породи целия жанр. Автоматична шах игра за един играч (и много). Авто шах жанр, комбиниран с множество мета игри. Но открих, че играта се смила твърде рано. Въпреки че е забавно в няколко ранни етапа, скоро ще откриете, че преживяването е същото за следващите следващи етапи. Същите единици. Същата стратегия. Просто ниво на разлика (по принцип същото като враговете и ние сме подобни) и снимки. Интересно, но става скучно твърде рано. - още 1 ⭐. Твърде много актуализации. Ежедневно.
Това е наистина забавна игра за игра, но изработването на реликви е безобразно досадно. Ще получите най-малко желаните баффове от двете реликви, които комбинирате през повечето време. Дори когато имате две добри реликви, тя е склонна да не приема баффовете на нито една и да дава на новата реликва един или повече баффове, които са боклук. Също злато, отнема много злато, за да получите реликва от високо ниво, само защото има лоши баффове.
Много много хубава игра навсякъде, единственият минус е, че е PvP, но това се очаква, тъй като играта е балансирана около PvE, ние имаме късмет дори да имаме PvP.
Продължава да замръзва и ме изрита, 2-те звезди са за самия факт, че играта всъщност е страхотна игра, просто твърде много грешки
Ниският процент на падане ви кара да загубите интерес към играта. Дайте на потребителя поне една рядка единица, когато урокът приключи. Като цяло играта е добра, но скоростта на получаване на нова единица sux.
Побеждавам финалния шеф на глава 1 в рунд 20, след което на екрана се казва "комуникация със сървъра". Чакам около 5 минути, казвам "комуникация със сървъра". Не мога следващата глава.
От октомврийската актуализация телефонът ми се срива: декември е и се влоши
Редактирано: Преглед за грешна игра. Ето ревюто за този. Издържах до тъмница 6, преди да се откажа. Много се повтаря и няма нищо ново за правене. Доста се отегчи от изтриването.
Забавна игра Харесва ми, определено е страхотна игра, която да мине покрай времето или ако ви е скучно. Бих искал да видя повече знаци за използване и допълнителни добавки в бъдеще. Още бонуси като Unit Runes, за да дадат на героите няколко % атрибути към тяхното здраве, атака, защита и скорост на атака и бонуси за критичен шанс и атака.
Забавна игра, наистина. От геймплея до простия, но невероятен стил на изкуство, това ме накара да искам да играя повече. Нямам търпение да видя докъде ще стигне. Въпреки това, разработчици, ако четете това, моля, добавете повече енергия или месо, тъй като 20 не са достатъчни. Или го накарайте да се повиши, докато покачвате ниво, или го увеличете до 50, защото отново 20 не са достатъчни. - Редактиране: така че месото се повишава веднага щом започнете да се изравнявате по-нататък в играта. Но все още намирам, че е много ниска. Някой друг чувства ли същото?
Добре, но имате нужда от енергия, за да играете, а също така има и много сървърна мантия.
Момчета, завърших 20 рунда или каквото и да извикате, тогава пише Connecting with the server... И дълго чакане Какъв е проблемът?
Иска ми се да направят нещо за връзката със сървъра след изчистване на играта. Трябва да рестартирам играта всеки път, затова ми е трудно да играя. Надявам се да актуализират този проблем. Благодаря ти!
От последната група актуализации играта изглежда винаги губи интернет връзка, което понякога води до много досадни игри, в които не можете да щракнете върху нищо, особено когато трябва да купите бутона за съживяване, но все пак отброява, така че губите и не можете направи нещо по въпроса
Наистина добро сливане! Трябва да спестите скъпоценни камъни и да изчакате героите да се появят в магазина. Не ги прахосвайте за свитъци.
Наистина се наслаждавах на тази игра, докато стигнах до точката, в която мога да направя pvp 2-ри мач, кръг 5 от 7. Имам 3 2 сребърни звезди, 2 2 медни звезди и 1 единична медна звезда с 1 злато ниво на екипировка между всички единици.., враг, който се завърна и засега има 2 единици с розови звезди, а останалите златна звезда и 2 розови оборудване.... Разбирам, че е "случайно", но това е смешно, че няма нищо, което да го предпази от това да бъде напълно едностранчив. Дори когато спечелих всеки рунд в първия си, другият все още беше равен.
Шансът за теглене на герои е 2-5%, но след над 100 издърпвания не съм теглил и това е и с трите билета. Нямате шанс да получите, освен ако не китирате. Pvp не е нищо друго освен войни от портфейла, дори и с най-нисък ранг, които получавате съпоставени с единици на максимално ниво. Страхотна игра, ако не беше за плащане за печалба. Много много интензивно смилане.
Бъг: Ханси не получава среброто от "Вземете сребро от побеждаването на врагове +2", ако те не умрат от първата й стрела.
Добра игра, много забавна игра. Редактиране на рецензията. След известно време забелязах няколко неща. Обичам баланса на характера, но чунг ах е страхотен. Арената е ужасна, трябва да поправите тази измама за зашеметяващо заключване. Голяма част от играта зависи от случайността. Като цяло това е прилична игра, но се чувства почти незавършена, чувства се като игра, в която тествате герои за други игри, като симулация.