Post by biosticfenova on Feb 18, 2022 14:23:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - Bilardo Şehir ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - Bilardo Şehir IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız mücevher ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - Bilardo Şehir 2022 version ▞▞▞
Bellin (40. seviye) sonra sıkıyor. Değişenki masalar sıkıcı. Tekli oyun oynamasına izin vermeli sistem. Yani Türkçe yapacak. Topları kendi dağıtacak. Sizinkinde üstler delik. Gerçek bu şekilde dizilil olmaz, denk gelmez. Bu amaçla oyundan uzak durun. Değişken veya oynayanın ne kadar başarılı olduğunu ölçeceği bir sistemi yok. Oyuncu bilmek istiyor.
Reklamlarım daha fazla reklam tarafından kesiliyor. Bu biraz saçma. Her seferinde 2 çekime ve ardından 4 reklama değmez. hayatını bir araya getir
Bu oyunlardan nefret ediyorum 🤮🤮 ekleyin ama oyun harika
Hb Hb Vb J de ilgi kaynanam arasında ģ
Çok fazla tekrar sahneler var. Reklamlar, 600'lü kapanmıyor.
Ben beğendim, oldukça eğlenceli bir solo bilardo oyunu. reklamlar biraz fazla ama
Araya fırlayan reklamlarıda ayağa kalkarsanız 10 numara bir uygulama olmuş
Bilardo başlangıç seviyesindeyim, bu oyun bana bilardo salonuna gitmeden pratik yapma şansı veriyor. Çok teşekkür ederim!
Zamanını boşa harcama. Eklemeler çılgınca ve LendingTree eklentisini geçmek için aynı seviyede birden çok kez oynamanız gerekecek. Ekleme süresi asla bitmediği için oyunu yeniden başlatmanız gerekir. Yazık çünkü harika bir oyun ama programcı reklamcılara satıldı.
Oyun eğlenceli ama HER SEVİYEDEN SONRA karartma tombala reklamını duymaktan bıktım! 12. seviyeden sonra çıkıyorum. Sinir bozucu.
Bilardo oynamayan biri için tamam, rakamlar, 'daha yüksek seviyelere çıkana kadar
İyi bir oyundur ve size oynamanız için verilmişse size gemide nasıl oynanacağını öğretir.
Oyunu seviyorum, daha az meşgul olduğumda güzel bir şirket
Oyunuz güzel ama reklam devam edecekse bu oyunu silecem
Beğendim ama biraz sıkıcı. Oyunu ilginç kılmak için rekabete ihtiyacınız var
Parlak ve gerçekçi bir oyun, Mo seviyeleri boyunca eğlenceli ve bağımlılık yapan bir meydan okuma
Harika oyun ama çok fazla reklam
Çok reklamlar var oyunu isteksiz kılmaya özür dilerim
Kontroller garip, bazen nişan alma hareketiniz yavaş, bazen çok hızlı ve bu kontrollerle nişanınızı ayarlamak biraz zaman alıyor. Reklamlar her seviyeden sonra ve/veya bir seviyenin yeniden başlatılmasından sonra ortaya çıkıyor ve bu sadece can sıkıcı bir durum ama oyundaki asıl sorun, bir topu potaya mükemmel bir şekilde hassas bir şekilde nişanlamanız gerektiği ve bu şekilde çok sinir bozucu eksik atışlar oluyor. Hedefleme kontrolleri, top potting sistemi ve reklam sayısını azaltmak için iyileştirme gerekiyor.
Soyut bilardo masaları, gerçek hayatta hiç görülmemiş çöplerdir, soyut masalarda bilardo oynamayacağım, bu yüzden hiç teklif etme
sıkıcı sıkıcı
Çok kötü bir oyun kimse doldurmakta hafızada boş yer kaplıyor sadece
Her turda birçok eklemeye başka bir ekleme ekleyin
Pooking - Μπιλιάρδο Πόλη Αθλήματα gpi
Oyun çok güzel arkadaşlar internetsiz bir oyun indirmenizi tavsiye ederim 🙏
çok fazla reklam var
Bence bence çok güzel bir çook oyun bence herkese de güzel bir internet ve para indir bence uzak olan bir oyu öğretici bazı bilardo oyun çok diğerlerinde yükseklerde para yanian bir bu yun hiç para istemeden güzel oluyor işte İstiklal falan oyunları herkese herkese oyunlar
Reklamlardan dolayı oyun oynanmıyor bu yolla 1 yıldız bile çok
Oyun zevkli ama bana kattığı şeyler sinir bozucu. Eklemeler, sıraya girerken veya bir atış yapmaya çalışırken sizi başlatacak ve yarıda kesecektir. Para kazanılması gerektiğini anlıyorum ve bir hizmetin reklamını ekliyor..... ama kahretsin en azından bekle ve atışımı yapmadan önce veya sonra yap!
Eğlenceli oyun, tüm kontroller ve işlevler sorunsuz ve doğru. Kullandığım en iyi bilardo oyunu. Reklamlarından çok daha iyi.
1.000 bölüm geçtik bir şey yok. Oyundan çok reklam var.
Strike Force- 1945 War Аркаде mmj
İyi oyun. Genelde 8 top bilardo oynamayı bilmiyorum 😅 ama bu oyun beni daha çok ilgilendiriyor ve harika bir oyuncu haline getiriyor 😁👍
Pooking - Biljard City Sportspel kutp
Seviyeye kadar geldim 😂😂😂😁👌 1020!!! 3 haftadan az yaptım ve şimdi bitti,WTH bununla mı kaldı Neredeyse sonuna kadar harika oynuyor, 1020'den sonra bu oyunun sonuyla berbat durumda!!! Bu oyun skorunu 2/yıldız olarak değerlendireceğim.
Pooking - ביליארד סיטי ספורט zpr
Pooking - Billiards City Thể thao ictu
Bu Oyuna 5 yıldız verirdim ama lanet olası birçok ekleme.